Home / Bosch Tassimo ontkalken

Bosch Tassimo ontkalken

Hier Kunt u informatie over uw Bosch Tassimo machine vinden, druk op het plaatje van de Tassimo machine die u in uw bezirt heeft en kom zo achter de informatie over hoe u uw Tassimo moet ontkalken. En zo kunt u op de juiste manier uw Tassimo ontkalken.

[interactive_banner banner_title_location=”center” icon_disp=”none” link_opts=”more” banner_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hoeteontkalken.nl%2Ftassimo-machine%2Ftassimo-vivy-t12-ontkalken%2F|title:TASSIMO%20VIVY%20T12%20Ontkalken|” banner_link_text=”Ontkalken” banner_link_bg_color=”#242424″ banner_link_text_color=”#ffffff” banner_style=”style01″ banner_bg_color=”#242424″ banner_opacity=”opaque” banner_overlay_bg_color=”rgba(36,36,36,0.65)” banner_title=”TASSIMO VIVY T12″ banner_height_val=”430″ banner_image=”1485″ banner_desc=”TASSIMO VIVY T12 Ontkalken”]

De TASSIMO VIVY kunt u kwijt in de kleinste ruimtes, maar u kunt nog steeds kiezen uit een ruime keuze aan dranken. en dit alles met 1 druk op de knop. Het slanke design herbergt alles wat nodig is om uw thee chocolademelk of kopje koffie te maken.

[interactive_banner banner_title=”TASSIMO AMIA T20″ banner_title_location=”center” icon_disp=”none” banner_image=”2812″ link_opts=”more” banner_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hoeteontkalken.nl%2Ftassimo-machine%2Ftassimo-amia-t20-ontkalken-2%2F|title:TASSIMO%20AMIA%20T20%20Ontkalken|” banner_link_bg_color=”#242424″ banner_link_text_color=”#ffffff” banner_style=”style01″ banner_bg_color=”#242424″ banner_opacity=”opaque” banner_overlay_bg_color=”rgba(36,36,36,0.65)” banner_link_text=”Ontkalken” banner_height_val=”350″ banner_desc=”TASSIMO AMIA T20 Ontkalken”]

Dit is de TASSIMO AMIA, dit koffiezetapparaat zal u op een compleet andere manier laat genieten van een perfect kopje thee, chocolademelk of koffie in baristastijl, op elk moment van de dag.

[interactive_banner banner_title=”TASSIMO FIDELIA T40″ banner_title_location=”center” icon_disp=”none” banner_image=”2810″ banner_height_val=”250″ link_opts=”more” banner_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hoeteontkalken.nl%2Ftassimo-machine%2Ftassimo-fidelia-t40-ontkalken%2F|title:TASSIMO%20FIDELIA%20T40%20Ontkalken|” banner_link_text=”Ontkalken” banner_link_bg_color=”#242424″ banner_link_text_color=”#ffffff” banner_style=”style01″ banner_bg_color=”#242424″ banner_opacity=”opaque” banner_overlay_bg_color=”rgba(36,36,36,0.65)” banner_desc=”TASSIMO FIDELIA T40 Ontkalken”]

Met de TASSIMO FIDELIA in huis kunt genieten van een koffieshop ervaring, met een druk op de knop en het 2 liter waterreservoir kunt u de hele familie voorzien van heerlijke koffie, thee of warme chocolademelk.

[interactive_banner banner_title=”TASSIMO CHARMY T55″ banner_title_location=”center” icon_disp=”none” banner_image=”2811″ banner_height_val=”250″ link_opts=”more” banner_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hoeteontkalken.nl%2Ftassimo-machine%2Ftassimo-charmy-t55-ontkalken%2F|title:TASSIMO%20CHARMY%20T55%20Ontkalken|” banner_link_text=”Ontkalken” banner_link_bg_color=”#242424″ banner_link_text_color=”#ffffff” banner_style=”style01″ banner_bg_color=”#242424″ banner_opacity=”opaque” banner_overlay_bg_color=”rgba(36,36,36,0.65)” banner_desc=”TASSIMO CHARMY T55 Ontkalken”]

De TASSIMO CHARMY zal zeker style toevoegen aan uw huis, maar hij is niet alleen mooi qua design aan de buitenkant. Maar hij zorgt met zijn hypermoderne Intellibrew™-technologie die aan de binnenkant zit elke keer weer voor uw perfect drankje. Naast de standaard kenmerken van TASSIMO heeft deze

Vergeet niet de procedure te volgen die de fabrikant van uw machine voorschrijft, dit voor de beste resultaten om de machine zo goed mogelijk kalk vrij te maken. zodat u weer van uw heerlijk kopje koffie kunt genieten.

Ontkalkingsprocedure

Procedure:
1.
Verwijder de watertank van uw koffiezetapparaat
Neem de service Т Disc uit zijn opslag en plaats deze met de barcode naar beneden in de T Disc houder van uw machine. Sluit de machine door deze goed dicht te drukken.
2. Maak juiste hoeveelheid ontkalkeroplossing aan zoals in de tassimo ontkalkingshandleiding staat. Leeg de watertank en vul het met ontkalkeroplossing die u heeft voorbereid. Plaats de tank terug.
3. Plaats een opvangbak van minimaal 500ML onder de schenktuit, als de opvangbak en de watertank op hun plek zitten drukt u de start/stop knop 5 seconden in en het ontkalkingsproces zal beginnen.
4. De ontkalking oplossing zal door de machine worden gepompt, dit proces zal ongeveer 30 minuten duren. Het water met de ontkalking oplossing zal in de opvangbak geleegd worden.
5. Wanneer het proces klaar is kan het zijn dat er een kleine hoeveelheid nog in de tank achter is gebleven, dit is normaal.
6. Wanneer thе stand-by oplichten kunt u de machine doorspoelen.
7. Leeg de watertank en de opvangbak. Spoel de watertank goed schoon en vul hem dan tot het MAX streepje en plaats hem terug.
8. Vervolgens open u de sluit u de top zonder de service T Disc te verwijderen. dan drukt op de start/stop knop om het reinigingsproces te starten voor de automatische spoeling.
9. Herhaal deze cyclus 4 a 5 keer om er zeker van te zijn dat er niks achter is gebleven om een vieze smaak te voorkomen.
10. Het ontkalken іs klaar en u kunt uw Tassimo apparaat weer normaal gebruiken.

Tassimo ontkalkingstabletten

Tassimo ontkalkingstablettenUw Bosch Tassimo ontkalken kan moeiteloos en effectief als u de ontkalkingstabletten van Tassimo gebruikt. Nog niet zolang geleden was azijn het gewenste product om nespresso en koffieapparaten zoals de tasimo schoon te maken, en veel mensen gebruiken het om de tasimo mee schoon te maken. Maar tegenwoordig zijn de koffiezetapparaten veel moderner en verfijnder geworden waardoor een meer efficiënter ontkalkingsmiddel gebruikt dient te worden om de kalkaanslag door mineraal opbouw te verwijderen en er voor te zorgen dat er geen vieze geurtjes uitkomen. Het is ook belangrijk dat geen producten gebruikt worden die schadelijk zijn voor mens en apparaat.

Bij uw Bosch Tassimo kan de ontkalkings techniek anders zijn. Ook zijn er verschillende ontkalking producten zoals tabletten, poeder en vloeibare. Vooral ontkalkingstabletten doen het erg goed bij het ontkalken van uw Tassimo. Verschillende Fabrikanten adviseren verschillende ontkalk producten maar het principe en het doel is van allemaal hetzelfde. U wilt een kalk verwijderaar gebruiken dat uw in uw water reservoir plaatst zodat het door de machine wordt gepompt via de pijpen en in de boiler terecht komt waar het kokende water door heen gaat.  Аls de tassimo ontkalker in de machine weekt zal het de kalk ophoping verwijderen.

Met de Tassimo moet u zorgen voor de juiste concentratie van onkalker om deze door de leidingen van de machine te laten pompen. Met de tabletten hoeft u zich hier geen zorgen over te maken want deze hebben uiteraard de juiste concentratie. Met de ontkalkingstabletten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de concentratie,  een tablet zal volstaan ​​voor een ontkalk sessie. Als u tabletten gebruikt moet u deze eerst helemaal laten oplossen voordat u aan het ontkalking proces gaat beginnen. Het oplossen van de ontkalkingstablet zal een aantal minuten duren.

tassimo ontkalkingstablettenAls u de vloeistof gebruikt hoeft u het meestal alleen maar met water te mixen in het reservoir.

De ontkalking solutie zal door de machine worden gepompt en gaan weken in de machine en alle leidingen schoonmaken, dit zal een aantal keer gebeuren en zo alle leidingen schoonmaken.

Hoe zit het met uw Tassimo koffiezetapparaat?
Nou is het belangrijkste de ‘hardheid’ van het water in uw regio, afhankelijk daarvan weet u of kalkaanslag voor u een probleem is. sommige mensen vullen hun Tassimo apparaat met gebotteld water uit een fles ipv uit de kraan. Dit om zoveel mogelijk te voorkomen dat er zich kalkaanslag voordoet in het koffiezetapparaat. Maar dit lijkt wel wat extreem als uw een redelijke watervoorziening heeft. Ook wordt gebotteld water wel gebruikt omdat de smaak beter zou zijn.

Maar uw Tassimo apparaat is voorzien van een knop die oplicht als hij ontkalkt moet worden, er wordt door Tassimo dan ook aangeraden om dan uw apparaat te ontkalken om beschadiging aan uw apparaat te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php