Senseo Cappucino Select HD7853

Senseo Cappuccino Select HD7853 Ontkalken

Op deze pagina kunt u lezen hoe u uw Senseo Cappuccino Select HD7853 moet ontkalken. Hier kunt u de handleiding downloaden en ook het instructiefilmpje bekijken waar de stappen uitgebreid worden verteld. Als u uw Senseo met citroensap wilt ontkalken moet u hier kijken.

Voorkom kalkaanslag

Uw SENSEO koffiepad apparaat moet u zo nu en dan ontkalken om te zorgen dat uw Senseo nog net zo goed blijft werken als de eerste keren dat u hem gebruikte. Zo blijft de smaak en de kwaliteit van uw kopje koffie gegarandeerd. Uw Senseo kan namelijk worden aangetast door kalkaanslag en dit kan ervoor zorgen dat uw Senseo niet meer naar behoren werkt. Om er dus zeker van te zijn dat uw Senseo perfect functioneert is het dus belangrijk om uw koffiepad apparaat te ontkalken.

Philips Senseo koffiemachine.

Om van heerlijke koffie te genieten kiest u voor de Senseo Cappuccino Select HD7853 Koffiepadmachine. De super gebruiksvriendelijke Senseo koffiepadmachine maakt gebruik van het door Douwe Egberts en Philips speciaal ontwikkelde SENSEO koffiepads systeem, dit zorgt voor een heerlijk bakje koffie gezet in een handomdraai en zorgt met een heerlijke en vertrouwde koffiesmaak met een heerlijk schuimlaagje. Een perfecte koffiemachine voor de koffie liefhebber.

Puur gemak

U zet 1 of 2 kopjes koffie in tijds bestek van minder dan 60 seconde met een waterreservoir dat afneembaar en wat u minder vaak hoeft bij te vullen. En om geld te besparen zal de Senseo zichzelf na een bepaalde tijd automatische uitschakelen, dit puur om energie en geld te besparen.