Home Senseo ontkalken met Azijn

Senseo ontkalken met Azijn

by admin

Uw senseo ontkalken met Azijn?

Kan ik mijn senseo ontkalken met azijn, die vraag wordt vaak gesteld. Dat kan uiteraard, op veel sites zijn er zelfs uitgebreide handleidingen te vinden over het ontkalken met azijn. En ze zullen allemaal helpen, maar het wordt door Philips zelf niet aangeraden het wordt door Philips zelfs afgeraden. Dit omdat het ontkalken met azijn schadelijk kan zijn voor bepaalde componenten in het apparaat, waardoor de levensduur van het apparaat er niet langer op wordt. En aangezien het ontkalken één van de redenen is om die nu juist wel te verlengen. Hieronder staat het zoals het precies op de site van Philips staat.

Zoals het op de site van Philips staat!!!

Opmerking: gebruik geen schoonmaakazijn om uw Senseo te ontkalken. Gebruik ook geen ontkalker op basis van mineraalzuur zoals zwavelzuur, zoutzuur, sulfaminezuur of azijnzuur (azijn). Deze ontkalkers zullen uw Senseo koffiemachine beschadigen

Het ontkalken is natuurlijk al op eigen risico maar als u het volgens de juiste methode doet zal die risico er zo goed als niet zijn. Maar als u besluit om toch met azijn te gaan ontkalken is dat natuurlijk voor uw eigen rekening. Wij hopen u hiermee genoeg te hebben geïnformeerd om de juiste keuze te maken. In ieder geval veel succes met het ontkalken van uw Senseo apparaat.